SOCIAL MEDIA BEHEER

Samen met mijn klant kijk ik naar wat het doel is van hun social media kanaal. Ik kijk welke kanalen we op inzetten, wat ze willen communiceren en ik ga aan de slag. Ik werk teksten uit, ontwerp de afbeeldinge, bewerk foto’s en plan posts in. Hier showcase ik een aantal van mijn (voormalige) klanten.

@BUCKSTAR_ORIGINAL

De Instagram van Buckstar manage ik al sinds mei 2021. Buckstar is gek op verandering dus we switchen regelmatig van templates en kleuren. Een van de belangrijkste taken bij het beheren van zijn Instagram is de aanloop naar een nieuwe muziek release. Dan werken we samen een strategie uit om zijn nieuwe release zoveel mogelijk exposure te geven.

@USAII.ATELIER

Het begon met Usaii Atelier. Een design tassen merk wat weinig aanwezigheid had op socials. De vraag was of ik kon helpen met social kanalen opzetten, dat deed ik maar wat graag. Het resultaat was een rustige feed, vol afbeeldingen waar Usaii inspiratie uitputte, maar ook informatie over Usaii’s founder, haar ontwerpen en meer.

@MAGGYSTROES.NL

Maggy runt een succesvol bedrijf waarbij zij horecaondernemers adviseert op het gebied van etiquette, projecten, management, optimale gastvrijheid en innovatie. Aan de hand van de laatste horecatrends en trending nieuws, werk ik haar posts uit. We richten ons op horecaondernemers en delen logischerwijs haar posts op Instagram, Facebook en Linkedin.

@HAIRFASHIONBREUKELEN

Voor Hairfashion Breukelen duik ik in de wondere wereld van haarverzorging, styling en trends. Samen kijken we naar wat we naar hun klanten willen communiceren, welke acties er lopen, wat nieuwswaardig is om te delen én we geven klanten een kijkje behind the scenes. 

@DETOVERBOOM

De antroposofische kinderopvang van Femke Koppens-Guijt is een leuk project. Ik heb kinderen in dezelfde leeftijdscategorie en ben geïnteresseerd in antroposofisch onderwijs. Sinds mei 2021 werken we samen aan de Toverboom op de digitale kaart krijgen. Femke bedenkt onderwerpen waarover gepost gaat worden, ik schrijf teksten, bewerk het beeldmateriaal en plan alle posts in.

@PIZZAPROFS

Pizza Profs is mijn nieuwste klant, ik ben er heel blij mee want op deze manier kan ik mijn liefde voor de horeca én koken kwijt in hun account. In samenwerking met Maggy Stroes hebben we dit project aangenomen. Ik de socials, zij de events. Samen werken we aan passende content voor de kanalen van Pizza Profs.  Pizza Profs richt zich op horeca professionals en we delen content op zowel Instagram, Facebook als LinkedIn.