social superhelden de mEMBERSHIP

moeders zijn een speciaal soort superheld

Je wil het wel maar het is een vrijwel onmogelijke taak: alle ballen hooghouden. Je hebt altijd het gevoel dat je achter de feiten aanloopt of dat je iedereen (inclusief jezelf en je onderneming) tekort doet.

Je geniet van het ondernemen en het stukje vrijheid dat het je geeft: vrijheid om tijd door te brengen met je gezin. Maar als je eerlijk tegen jezelf bent zou je graag meer willen verkopen, gemakkelijker je doelgroep willen bereiken en minder stress ervaren omtrent social media.

Het lijkt je heerlijk om te investeren in een social media manager maar de stap lijkt je te groot. Er komt een stukje angst om de hoek kijken: “wat als mijn omzet daalt en ik niet voldoende inkomen heb om voor mijn kinderen te zorgen of de huur te betalen?”

Gelukkig ben je hier op de juiste plek voor hulp!

Ik ben moeder van twee kinderen en ik was ook bang om te investeren in tools die mijn leven makkelijker zouden maken. Er is altijd de angst voor minder goede maanden en niet genoeg verdienen om goed voor iedereen te kunnen zorgen. Met dit in gedachten heb ik mijn social media membership in het leven geroepen.

Ik wil ondernemende moeders de handvatten geven om hun social media efficiënt te leren managen zodat jij de leukste klanten aantrekt en zichtbaar bent bij jouw doelgroep, met als gevolg meer financiële vrijheid en ruimte voor hun persoonlijke leven.

Welkom bij de social superhelden membership

Samen laten we jouw bedrijf groeien terwijl we de chaos van moederschap omarmen!

Met deze membership help ik jou:

We gaan live op 29 januari 2024!

de deuren openen over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Social superhelden is voor jou als...

Je in het dagelijks leven alle ballen hoog moet houden en je elke keer weer baalt dat de socials voor je onderneming het ondergeschoven kindje zijn.

Je consistenter aanwezig wilt zijn op social media zodat je meer sales kunt genereren en financiële vrijheid steeds een stapje dichterbij komt.

Je het zat bent om ’s avonds laat nog aan de bak te moeten om je social posts in te plannen terwijl je liever op de bank ploft met een serie en kop thee om eindelijk écht eens te ontspannen.

Je klaar bent voor meer groei op social media maar je gezin je top prioriteit is en je geen afbreuk wilt doen aan de behoeften van je gezin.

Je bewust hebt gekozen om te ondernemen zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je kinderen, maar je toch continu tijd tekort komt aan het einde van de dag.

Je graag deel wilt zijn van een community van likeminded ondernemende moeders zodat je altijd mensen hebt om mee te sparren en viben.

jij bent de superheld in je eigen verhaal!

Let's tap into your superpower to make you shine even more!

De voordelen even op een rij

Meedoen? Ik heb toffe bonussen!

Tot 29 januari krijg jij:

Tot 5 februari krijg jij:

Tot 29 februari krijg jij:

de social superhelden membership

Ben jij er klaar voor om je socials te laten knallen?

Hoi, ik ben Joyce

en als ondernemende moeder zie ik om mij heen zoveel andere ondernemende moeders strugglen met social media, dat ik heb besloten dat ik ze wil helpen.

In de jaren dat ik nu fulltime werk aan The Joy of Socials heb ik al verschillende ondernemers mogen helpen hun social media presence te verbeteren. Met mijn social media membership help ik ondernemende moeders ALLES uit hun socials te halen zodat de stap naar financiële vrijheid steeds een stapje dichterbij komt!

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.