Je kunt nog

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

gebruik maken van 25% korting op je eerste termijn

de inhoud van dit pakket

Horeca fotografie

een beetje van jezelf en een beetje van the joy of socials

met minimale inspanning toch genieten van goede resultaten, het kan echt!

laagdrempelig aan de bak met je socials

geen tijd?
geen excuus!

Social media lijkt misschien onbegonnen werk, naast het runnen van je horecazaak heb jij namelijk ook andere dingen waar je tijd aan zou willen besteden. Voor je social media heb je eigenlijk meer uren in je dag nodig. Het is en blijft het ondergeschoven kindje, tot je er voor kiest eens écht aan de slag te gaan. Maar waar moet je beginnen?

Investeren is en blijft spannend, een social media manager is maandelijks een aardige investering, maar wat als je stap nu (nog) te groot voor je is maar je wel iets aan je socials wil doen?

 

Klanten over the joy of socials

Ja, ik ben klaar om zichtbaar te zijn

Hoe lekker zou het zijn als

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik horecaondernemers met een sterke social media strategie, smakelijke beelden en meer bereik.

In de jaren dat ik fulltime aan The Joy of Socials werk heb ik al verschillende ondernemers mogen helpen met het behalen van prachtige resultaten op social media. Dit doe ik door teksten te schrijven, strategieën te bedenken, foto’s te maken op locatie of door volledig beheer uit handen te nemen.

Mijn horeca carrière startte op 15-jarige leeftijd bij een poppodium. Tijdens mijn werk achter de bar ontwikkelde ik een enorme liefde voor koken, dit deed mij besluiten een koksopleiding te volgen. Ik heb mijn koksopleiding afgerond en in verschillende zaken in Utrecht (en omgeving) mogen werken.

De liefde die ik voor de horeca voel zit diep, net als mijn liefde voor social media