DIY SOCIAL MEDIA KITS

Met mijn diy kits stomen we jou samen klaar voor succes op social media.

DIY SOCIAL MEDIA KITS

Hoe herkenbaar is dit voor je?

Er is weer een dag voorbij, je sluit je laptop en ploft op de bank met een kop thee. Je scrollt wat op social media, zoals je zo vaak doet. Je ziet concurrenten met prachtige posts, ondernemers die continu hun aanbod lijken te verkopen, dingen die jou via social media niet lijken te lukken.

Je besluit er mee aan de slag te gaan, gooit een post online en hoopt op het beste, maar er gebeurt niets. Je likes blijven uit, je groeit niet in volgers en je ziet geen nieuwe boekingen in je boekingssysteem binnenkomen. Teleurgesteld leg je je telefoon weg.  

Je weet dat het zonde is en dat je door actiever te zijn op social media makkelijker klanten binnenhaalt, jouw doelgroep je gemakkelijker weet te vinden én dat je aan een band met je volgers kunt bouwen. Met mijn DIY Pakketten kun je stappen nemen om te werken aan je zichtbaarheid én aan jouw zaak digitaal op de kaart zetten.

neem het heft in eigen hand en ga voor succes!

Hoe heerlijk zou het zijn als...

Klanten over the joy of socials

Let's go, ik ben er klaar voor!

29,99/maand

Per maand/kwartaal/jaar

Membership

99,99

Eenmalig

DIY PACKAGE

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik ondernemers met het verbeteren van hun social media presence en het realiseren van meer boekingen en sales.

Ik ondersteun al jaren allerlei ondernemers omdat ik weet dat het onderhouden en opstarten van social media niet voor iedereen soepel verloopt. Ik zie iedereen graag succes hebben en ontwikkelde mijn DIY Pakketten zodat jij laagdrempelig aan de slag kunt om je socials eens goed onder handen te nemen.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.