THE JOY OF SOCIALS IS EVEN OFFLINE

In de tussentijd kun je altijd een kennismakingsgesprek boeken,
lid worden van mijn nieuwsbrief of mijn membership joinen.

Boek nu een kennismakingsgesprek

[activecampaign]

Faq

Veelgestelde vragen

The Joy of Socials doet er alles aan om jouw onderneming te laten vlammen op social media. Dit kan middels social media beheer waarbij je alle controle uit handen geeft of door 1:1 coaching, template pakketten of een social media membership waarbij we, samen met andere members, elke maand aan de slag gaan om jouw socials klaar te zetten.

Dan kun je het beste kijken naar mijn Joyful Growth Membership. Daarbij help ik met maandelijks wisselende templates, een content kalender, inhaakkalender en 24/7 support in de community. Op deze manier kun je profiteren van mijn kennis en kunde, maar doe je alles verder zelf.

Nee, ik maak geen websites. In het verleden kon je ook daarvoor bij me terecht maar ik focus me liever op social media. Alleen mensen die via vrienden/familie komen met een hulpvraag help ik (als ik een gaatje in mijn agenda heb).