Over Joyce

Home/about

The joy of socials

Van een blog met +10k unieke bezoekers per maand naar een social media business

Hoi, ik ben Joyce de Vries

en op mijn negende bouwde ik mijn eerste website. Al snel volgden er meer en op mijn 15e blogde ik over alles wat er in mijn leven gebeurde. Mijn passie voor koken nam mijn leven langzaam over en mijn lifestyle blog veranderde langzaam in een foodblog. Er volgde een koksopleiding, ik werkte als kok in verschillende restaurants en mijn blog werd nog altijd goed bezocht. En toen…

toen werd ik moeder.

Het horecaleven zag ik niet zitten met een verse baby en die boterham die ik met mijn blog verdiende was niet voldoende voor al het werk dat er in zat. In die tijd had ik al vaker de vraag gehad of ik mensen wilde helpen met hun social media presence. Ik besloot de sprong te wagen en op 1 mei 2021 is The Joy of Socials geboren.

Je zou kunnen zeggen dat ik opgegroeid ben met social media: ik was een groot fan van platforms als CU2, That’s Me en Myspace. Toen Facebook om de hoek kwam kijken was ik ook daar al snel van de partij, net als met Twitter en nu Tiktok. Maar de grote favoriet? Dat blijft altijd Instagram.

Waarom zou je voor mij kiezen?

De voordelen van samenwerken met The Joy of Socials

Betere online zichtbaarheid

Door een sterke aanwezigheid op social media zorg ik ervoor dat jouw bedrijf meer gezien wordt.

Ik maak tijd voor mijn klanten

Ik ben flexibel in mijn werkuren dus kan er zijn wanneer jij mij nodig hebt.

Bomvol goede ideeën

Mijn leergierigheid en creativiteit zorgen ervoor dat ik altijd bomvol goede ideeën zit welke we gemakkelijk kunnen toepassen op jouw social media.

Neem stappen om de online zichtbaarheid van jouw onderneming te vergroten.

© 2023 The Joy of Socials