Heyhoi

Ik ben joyce,

en met The Joy of Socials help ik gepassioneerde ondernemers aan een consistente klantenstroom door pakkende content op hun socials.

In de jaren dat ik nu fulltime werk aan The Joy of Socials heb ik al verschillende ondernemers mogen helpen hun social media presence te verbeteren. Dit doe ik o.a. door het beheer van hun social media uit handen te nemen, een membership waarbij ik ondernemers alle handvatten geef om het zelf (weer) op te pakken en door 1:1 sessies.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan en er ook aanwezig was. Van Cu² tot Hyves en van Myspace tot That’s me. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.

Ontstaan

Op 1 mei 2021 startte ik met The Joy of Socials. Ik heb een enorme liefde voor social media en na jarenlang een succesvol blog gehad te hebben (incl. goed lopende socials) en veel vraag vanuit mijn omgeving besloot ik The Joy of Socials in het leven te roepen.

"Ik wil iedereen zien shinen op social media en ze ondersteunen op deze reis"

– Joyce de Vries, The Joy of Socials

missie

Ondernemers helpen met een consistente klantenstroom door een sterke aanwezigheid op social media, op maat gemaakte strategieën en onderscheidende content.

Klanten over the joy of socials

SaMenwerken?

social media beheer

Met minimale inspanning toch socials die actief zijn en lekker draaien. Kun jij doen wat je het liefste doet: ondernemen met passie.

horeca fotografie

Sprankelende beelden om je volgers te laten proeven van de sfeer van jouw geweldige horecazaak.

pick my brain sessie

Voor al je prangende vragen rondom social media kun je een ‘Pick My Brain’-sessie boeken. In 60 minuten help ik je (weer) op weg!