Testimonials

Let my clients do the talking

Benieuwd wat anderen zeggen over mijn werk? Lees snel verder.

"Dankzij Joyce voel ik niet langer de druk om goed te presteren op social media en kan ik mij op andere dingen richten. Nu Joyce dingen voor me regelt valt er een last van mijn schouders. Ik heb in korte tijd al meer volgers en krijg enthousiaste reacties van de volgers die ik al had."
"Ik vertelde Joyce wat ik mooi vond, hoe ik mijn socials voor mij zag en ze ging direct aan de slag. Mijn Instagram en Facebook zijn nog mooier geworden dan ik voor ogen had en ik ben beter vindbaar dan ik was. Joyce denkt op elk vlak met je mee en je merkt dat dit haar passie is!"
"We got a good thing! Wanneer ik Joyce zeg dat ik content nodig heb voor mijn Instagram, gaat zij aan de slag en binnen no-time heb ik materiaal om te delen. De hele post is al klaar, ik hoef het enkel nog te posten.
"Joyce heeft mijn website, Fransekarpers.nl, onder handen genomen. De site heeft nu een modern uiterlijk, is beter vindbaar en ook mijn klanten zijn enorm te spreken over de updates die doorgevoerd zijn. Ik ben meer dan tevreden over haar werk."
91369737_3676562159080575_6040024392539308032_n
René de Vries
Fransekarpers.nl
Joyce heeft mijn social media onder handen genomen. Contact was erg fijn, ze was heel helder over wanneer ik wat kon verwachten. Ze heeft ook goed mijn wensen uitgevraagd, en tussentijds contact en eerste voorbeelden waren heel tof. Het digitaal uitpakken van mijn pakket was echt een feestje. Elke post was raak, de tekst voelde eigen. De templates voor de posts zijn makkelijk in gebruik, en ik maak er nog steeds dankbaar gebruik van.

Ben jij er klaar voor om samen te werken?

Neem dan nu contact met mij op

Laten wij samen je socials onder handen nemen zodat jij je ideale doelgroep bereikt!

The Joy
of Socials

connect with joy

Heb je vragen?

 

App mij: 06 192 538 96 (ma – vr: 09.00 – 16.00)

Mail mij: hallo@thejoyofsocials.com