horeca fotografie

laat je volgers proeven van de sfeer in jouw prachtige horecazaak.

The Joy of Socials restaurant gedekte tafels

horeca fotografie

wil jij een beeldbank vol foto's die jouw zaak écht laten zien?

Het is niet langer voldoende om een mooie zaak en mooie gerechten te hebben, ook voor restaurants is het belangrijk om online zichtbaar te zijn. Jouw gasten willen alvast de sfeer proeven, zien wie jullie zijn, wat jullie serveren en hoe jullie te werk gaan. De mens is tenslotte nieuwsgierig aangelegd.

Met een combinatie van verschillende soorten beelden laten we jouw (potentiële) gasten digitaal alvast smullen. 

 

Reviews

pakketten

350,-

small

650,-

medium

999,-

large

Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en reiskosten a €0,50 per kilometer + eventuele parkeerkosten. Meer foto’s of beeldmateriaal afnemen is mogelijk, dit kost €20,- excl. btw per foto en €30,- excl. btw per video.
horeca fotografie voor restaurants en horeca zaken

horeca fotografie

gebrek aan tijd is geen excuus meer om niet op social media aanwezig te zijn.

Als horecaondernemer blijft het lastig om alle ballen hoog te houden, jij hebt een chronisch gebrek aan tijd en hebt eigenlijk meer uren in een dag nodig. Je weet dat het belangrijk is om regelmatig zichtbaar te zijn bij potentiële nieuwe gasten en vaste gasten, maar waar haal je de tijd vandaan om alles in beeld te brengen? Hoe kun jij de sfeer van je zaak zo vastleggen dat mensen bij je willen reserveren?

Je kunt natuurlijk ervoor kiezen om een van je medewerkers deze taak toe te vertrouwen en af en toe een foto te laten schieten, maar hoeveel lekkerder zou het zijn als jij gewoon een beeldbank hebt met beeldmateriaal die het verhaal van jouw zaak vertellen? Die de unieke gerechten en aspecten van je zaak laten shinen en ervoor zorgen dat mensen direct willen reserveren om hier van te proeven?

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om het verhaal van jouw zaak te kunnen delen met vaste én nieuwe gasten. We kijken waar de focus op moet, ik kom op bezoek met mijn camera, leg de sfeer van je zaak vast, de prachtige gerechten die je serveert en lever nadien een beeldbank af met foto’s die jij kunt gebruiken om je verhaal met de wereld te delen.

Tijd om kennis te maken?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en krijg direct mijn ebook 15x content ideeën voor restaurants gratis! Zo kun je direct zelf aan de slag met je social media.

interesse in een van de pakketten op deze pagina?

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik horecaondernemers met een sterke social media strategie, smakelijke beelden en meer bereik.

In de jaren dat ik fulltime aan The Joy of Socials werk heb ik al verschillende ondernemers mogen helpen met het behalen van prachtige resultaten op social media. Dit doe ik door teksten te schrijven, strategieën te bedenken, foto’s te maken op locatie of door volledig beheer uit handen te nemen.

Mijn horeca carrière startte op 15-jarige leeftijd bij een poppodium. Tijdens mijn werk achter de bar ontwikkelde ik een enorme liefde voor koken, dit deed mij besluiten een koksopleiding te volgen. Ik heb mijn koksopleiding afgerond en in verschillende zaken in Utrecht (en omgeving) mogen werken.

Ik voelde een enorme liefde voor de horeca maar kon hier niet volledig mijn creatieve ei in kwijt. Ik wilde fotograferen, verhalen delen en deed dit in de vorm van een blog over eten. Hierop verschenen recepten, verhalen over mooie restaurants en meer. Daar behaalde ik +10K unieke bezoekers per maand met een strategie op maat voor mijn eigen onderneming.

Inmiddels is mijn blog verleden tijd en help ik horecazaken met het vertellen van hun verhaal middels tekst, beeld en video.