social media beheer voor succesvolle ondernemers

Autoriteit worden in je markt? regelen we! Met ijzersterke content zorgen we ervoor dat niemand nog om jou heen kan.

social media beheer

Hoe herkenbaar is dit voor je?

Weer een dag voorbij, je sluit je laptop af of trekt de deur van je zaak achter je dicht en gaat naar huis. Je ploft op de bank met een kop thee om ongegeneerd te scrollen op social media. Terwijl je je favoriete platform opent realiseer je je ineens dat je zelf wéér niets aan je socials hebt gedaan. 

Gisteren nam je jezelf nog voor om er vandaag écht tijd voor te maken en inmiddels is er wederom een dag verstreken waarop je niets van jezelf hebt laten zien of horen. Je weet dat het zonde is en dat je door actiever te zijn op social media makkelijker klanten binnenhaalt, je de go-to person in de niche wordt en dat mensen in de rij staan wanneer je nieuwe producten hebt aangekondigd!

Vooralsnog deel je lukraak een bericht of een story, terwijl je weet dat als je dagelijks zichtbaar zou zijn met knettertoffe content je engagement stijgt, je leads continu binnenkomen en jouw doelgroep je gemakkelijk weet te vinden.  Door aan de slag te gaan met een van de pakketten van The Joy of Socials, zorgen wij er samen voor dat jij consistent klanten aantrekt terwijl je er zelf nauwelijks nog omkijken naar hebt. Jij kunt doen wat je het liefste doet: je bedrijf runnen met veel passie en plezier.

SOCIAL MEDIA BEHEER VOOR SUCCESVOLLE ONDERNEMERS

met minimale inspanning toch genieten van goede resultaten, het kan echt!

Hoe heerlijk zou het zijn als...

Klanten over the joy of socials

SOCIAL MEDIA BEHEER VOOR SUCCESVOLLE ONDERNEMERS

Let's go, ik ben er klaar voor!

449/maand

Minimale afname: 6 maanden

medium

899/maand

Minimale afname: 6 maanden

large

Het is tijd om je socials weer te laten stralen

ben je er al klaar voor of wil je nog

antwoord op wat vragen

Ik verwacht dat we fijn met elkaar communiceren en dat we open kunnen zijn over verwachtingen. Daarnaast wil ik eens per maand een moment van je tijd waarbij je de content die ik heb gemaakt check, zodat ik alles voor je kan inplannen.

Heb je eerder een strategie laten opstellen of een huisstijl laten maken? Dan ontvang ik graag de bestanden hier van. Oh en uiteraard inlog gegevens of een beheerdersfunctie wanneer je een medium of large pakket afneemt, anders kan ik niks inplannen.

Ik kom eens per kwartaal bij je op locatie foto’s schieten voor je socials. Deze beelden mag je zelf vervolgens ook gebruiken voor je stories, reels en overige social media.

Van maandag t/m vrijdag kun je me tussen 09.00 en 16.00 appen met prangende vragen of dingen waar je tegenaan loopt. Ik zal zo spoedig mogelijk hier op antwoorden.


Wanneer je in het weekend appt of buiten mijn uren zul je een automatische reactie ontvangen dat ik er spoedig naar kijk, maar nu even niet aan het werk ben.

Een duidelijke planning en structuur m.b.t wanneer de posts komen. Duidelijke communicatie middels e-mail en whatsapp en veel creativiteit, enthousiasme en leergierigheid.

Ik werk vooralsnog met allerlei ondernemers. Ik ben enorm leergierig en ik leer graag nieuwe dingen dus ik duik écht in wat jij doet. Ik heb al kappers, kinderdagverblijven, stichtingen, muzikanten, doula’s en bodypiercers mogen helpen.

Dat gezegt hebbende heb ik een achtergrond in de horeca (+15 jaar ervaring) kan ik met mijn kennis en ervaring horeca ondernemers goed van dienst zijn.

Nee, ik geef geen korting op deze pakketten. Soms komt er een nieuwe dienst langs die ik met korting aan kan bieden als ‘pilot’ maar op social media beheer geef ik geen korting.

Over alles is te praten. Wil jij meer posts of meerdere platforms? Dat kan allemaal besproken worden in het kennismakingsgesprek.

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik om succesvolle ondernemers een autoriteit worden in hun branche én aan meer klanten door middel van kneitertoffe content.

Ik ondersteun al jaren drukke ondernemers omdat ik weet hoe weinig tijd ze hebben en hoeveel tijd het kost om consitent zichtbaar te zijn. Met dit in gedachten ontwikkelde ik mijn social media beheer pakketten.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.