In nederland zijn 8,5 miljoen instagram gebruikers actief. 80% van de gebruikers zoekt op instagram naar restaurants of plekken om te eten en 60% van de reserveringen loopt via social media.

Social media is de perfecte (en goedkoopste!) manier om meer gasten naar je zaak te lokken. Je weet hoe belangrijk het tegenwoordig is, maar waar moet je de tijd vandaan halen om ook dat te regelen en hoe kom je nu aan toffe onderwerpen om te delen met je volgers en (potentiële) gasten?

Omdat ik weet dat het leven van een horecaondernemer mega druk is, heb ik een ebook ontwikkeld met 15 content ideeën die jij eindeloos kunt inzetten voor de social media van jouw horecazaak.

Wat kun je in mijn ebook vinden

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

en krijg direct mijn ebook 15x content ideeën voor restaurants gratis!

Hoi, ik ben Joyce

en als voormalig kok weet ik hoe belangrijk het hebben van een goede presentatie is; op het bord, in de zaak maar tegenwoordig ook op social media.

Met een frisse blik ga ik aan de slag om de social media van jouw horecazaak te laten stralen als nooit tevoren. Dit doe ik op verschillende manieren: social media beheer, content creatie en foto’s op locatie.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.