DIY SOCIAL MEDIA PAKKet

Met mijn diy kits stomen we jou samen klaar voor succes op social media.

DIY SOCIAL MEDIA KIT

Hoe herkenbaar is dit voor je?

Je opent je laptop, tijd om te werken AAN je onderneming in plaats van IN je onderneming. De laatste tijd ben je druk geweest en je zichtbaarheid is niet optimaal. Heb je de laatste tijd echt goed nagedacht over hoe je de zichtbaarheid van je onderneming aan kunt pakken of heb je klakkeloos je posts online gegooid wishing for the best?

Je besluit er direct mee aan de slag te gaan, je tikt een post, zoekt een foto en gooit de post online, fingers crossed. Maar…er gebeurt niets! Je likes blijven uit, je groeit niet in volgers en je ziet geen nieuwe boekingen in je boekingssysteem binnenkomen. Teleurgesteld leg je je telefoon weg.  

Door  actief te zijn op social media haal je makkelijker klanten binnen, je doelgroep weet je beter te vinden en je kunt een band opbouwen met je volgers en (potentiële) klanten. Met mijn DIY Pakket kun je stappen nemen om te werken aan je zichtbaarheid én aan jouw zaak digitaal op de kaart zetten.

neem het heft in eigen hand en ga voor succes!

Hoe heerlijk zou het zijn als...

Klanten over the joy of socials

Let's go, ik ben er klaar voor!

49,99/eenmalig

Per maand/kwartaal/jaar

diy pakket

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik ondernemers met het verbeteren van hun social media presence en het realiseren van meer boekingen en sales.

Ik ondersteun al jaren allerlei ondernemers omdat ik weet dat het onderhouden en opstarten van social media niet voor iedereen soepel verloopt. Ik zie iedereen graag succes hebben en ontwikkelde mijn DIY Pakket zodat jij laagdrempelig aan de slag kunt om je socials eens goed onder handen te nemen.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.