Stel je voor, na een lange dag werk plof je neer op de bank en...je hoeft niets meer aan je socials te doen omdat alles al klaar staat! Hoe lekker is dat?

Je hoort heel veel mensen op social media praten over content batchen, maar wat is dat precies? Hoe werkt het? Hoe begin je er mee?

In mijn gratis(!) werkboek ‘content batchen als een pro’ leg ik je precies uit wat content batchen is en hoe ik het aanpak voor mijn klanten. Ik neem je mee in mijn proces en vertel jou alles wat je wilt weten.

Ook leuk: mijn werkboek is interactief en je kunt de opdrachten direct invullen wanneer je het op de computer opent.

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik ondernemers met een sterke presence op social media. 

In de jaren dat ik nu fulltime werk aan The Joy of Socials heb ik al verschillende ondernemers mogen helpen hun social media presence te verbeteren. Dit doe ik o.a. door het beheer van hun social media uit handen te nemen, een membership waarbij ik ondernemers alle handvatten geef om het zelf (weer) op te pakken en door 1:1 coaching.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.