de challenge die je op het juiste pad zet

The sidekick's quest

social media challenge

gratis 4-daagse challenge

In vier dagen tijd helemaal helder hebben hoe jij je social media kunt inzetten om jouw ideale doelgroep te bereiken? Door mee te doen aan The Sidekick’s Quest leer jij:

The Sidekick’s Quest is voor elke ondernemer die een sterke basis neer wil zetten!

the sidekick's quest

wat we in die vier dagen doen

Vier dagen lang ontvang jij emails met informatie over onderstaande onderwerpen. Nadat je de emails hebt gelezen kun je aan de slag met het werkboek en de contentkalender. Deze krijg je gratis er bij. Wanneer je na vier dagen alle vragen hebt beantwoord kun jij als een echte pro content creëren en zit je nooit meer zonder ideeën voor de kanalen van jouw onderneming.

Dag 1: Positionering

Aan de hand van vragen in het werkboek ga jij de positionering van jouw onderneming bepalen. Hierna weet jij precies wat jouw onderneming uniek maakt zodat je dit glashelder kunt communiceren aan jouw ideale doelgroep.

dag 2: doelgroep

Weten wie jouw doelgroep is, is onwijs belangrijk. Als jij helemaal scherp hebt wie jij wil bereiken kun je aan de hand daarvan content maken die impact maakt bij de mensen die er toe doen. In een paar stappen help ik je met het bepalen van je ideale doelgroep en kijken we naar of jouw doelgroep je al echt volgt.

dag 3: content bedenken

In een paar stappen help ik je met het bepalen van de tone of voice van jouw onderneming én ik laat je zien hoe je aan de hand van content onderwerpen een mindmap maakt waarop je eindeloos kunt voortborduren. Jij hebt na vandaag voldoende ideeën om altijd op terug te vallen.

dag 4: content creatie

Op de laatste dag geef ik een kijkje achter de schermen bij hoe ik content voor klanten uitwerk. Je leert werken met een contentkalender en gaat aan de hand van de opdrachten van dag 3 zelf content schrijven en voorzien van afbeeldingen. 

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik om succesvolle ondernemers een autoriteit worden in hun branche én aan meer klanten door middel van kneitertoffe content.

Ik ondersteun al jaren drukke ondernemers omdat ik weet hoe weinig tijd ze hebben en hoeveel tijd het kost om consitent zichtbaar te zijn. Met dit in gedachte besloot ik een gratis challenge te ontwikkelen die ondernemers de perfecte basis geeft om zelf aan de slag te gaan.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.