Ready to pick my brain?

ik help je op weg wanneer je bent vastgelopen

Pick my brain sessie

"het lukt me echt even niet!"

Je bent echt de enige niet die weleens vastloopt op het gebied van content creatie. De vraag is alleen, hoe pak je het weer op? 

pick my brain sessie

na ons gesprek kun jij weer vol aan de bak!

ik help je weer op weg:

Klanten over the joy of socials

ik ben er klaar voor, en nu?

Stap 1

Klik op 1 van de lila knoppen om naar de betaalpagina te gaan. Reken hier direct je Pick My Brain Sessie af.

Stap 2

Wanneer je je sessie betaald hebt, krijg je een email waarmee je gelijk in mijn agenda een uur van mijn tijd kunt claimen.

Stap 3

Nadat je de sessie hebt ingepland krijg je van mij direct een email met een aantal vragen, door deze vragen te beantwoorden kan ik mij voorbereiden op ons gesprek.


Voor €195,- incl. help ik jou weer op weg.

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik ondernemers met een consistente klantenstroom door sterke content op social media.

In de jaren dat ik nu fulltime werk aan The Joy of Socials heb ik al verschillende ondernemers mogen helpen met hun socials. Dit doe ik o.a. door het beheer van hun social media uit handen te nemen, een membership waarbij ik ondernemers alle handvatten geef om het zelf (weer) op te pakken en door de Pick My Brain sessies.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.