tHE jOY OF sOCIALS jOYFUL gROWTH mEMBERSHIP

Samen aan de slag om jouw socials van ieders scherm te laten knallen.

Je hebt grootste plannen voor je socials, maar vaak blijft het bij deze mooie plannen. Je bent druk met het runnen van je onderneming en weet gewoon NIET meer waar je moet beginnen. Je post lukraak, hebt geen planning of strategie en resultaten blijven uit.

Je mist support en handvatten om je socials (weer) op de kaart te zetten, maar daarvoor ben je hier op de juiste plek.

welkom bij mijn Joyful growth membership

Met mijn nieuwe membership pakken we samen elke maand jouw socials aan zodat jij elke maand wél die felbegeerde resultaten boekt.

the joy of socials

Met deze membership leer jij:

Joyful Growth is voor jou als...

…je klaar bent om aan de bak te gaan en zin hebt om je socials (nieuw)  leven in te blazen.

…je net begint als ondernemer en wel wat hulp kunt gebruiken met het juist aanpakken van je social media om direct de mensen te bereiken die jij graag als volger wil hebben.

…je een ervaren ondernemer bent en ziet dat concullega’s beter scoren op socials en je ook meer potentiële klanten en volgers wil bereiken door goede content te delen.

…het NU tijd is om aan de bak te gaan en je  socials van ieders scherm te laten knallen!

De voordelen even op een rij

tHE jOY OF sOCIALS jOYFUL gROWTH mEMBERSHIP

Ben jij er klaar voor om je socials te laten knallen?

Met earlybird korting als je je direct aanmeld!

Hoi, ik ben Joyce

en met The Joy of Socials help ik ondernemers met een sterke presence op social media. 

In de jaren dat ik nu fulltime werk aan The Joy of Socials heb ik al verschillende ondernemers mogen helpen hun social media presence te verbeteren. Dit doe ik o.a. door het beheer van hun social media uit handen te nemen, een membership waarbij ik ondernemers alle handvatten geef om het zelf (weer) op te pakken en door 1:1 coaching.

Mijn liefde voor social media gaat diep, ik ben geboren in de 80’s en opgegroeid in de 90’s wat maakt dat ik elk platform heb zien ontstaan. Met een flinke dosis van deze liefde, een open mind en een bak creativiteit ga ik aan de slag om mijn klanten tot in de puntjes te voorzien van alles wat zij nodig hebben om op hun socials te shinen.

Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte van de Joyful Growth Membership.